Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιγόνη Κατσούρη - "Ένα χαμόγελο για το αύριο"

Posted at   6:05:00 μ.μ.  |  in   Νέες κυκλοφορίες


Σας παρουσιάζουμε την υπέροχη Αντιγόνη Κατσούρη και την νέα της κυκλοφορία, "Ένα χαμόγελο για το αύριο".

Το ολοκαίνουριο cd της Αντιγόνης περιέχει 14 τραγούδια αξιόλογων συνθετών/στιχουργών, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα "ψηλά ρεβέρ"), με τον οποίο ερμηνεύουν στο cd το ντουέτο «Ζηλεύουνε τους τολμηρούς» και οι Γιάννης Νικολάου, Δημήτρης Φάκος, Άρης Κλεισούρας, Θεόδωρος Κατσανέβας, Σταύρος Κυριακίδης, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Μαρία Παπαδάκη, Γιώργος Κρητικός. Στα τραγούδια του cd, περιλαμβάνεται επίσης και το παραδοσιακό σμυρναίικο τραγούδι «Θα σπάσω κούπες», διασκευασμένο ανατρεπτικά, σε κανονική εκτέλεση και σε remix.

Κυκλοφορεί απο την Ammos και είναι διαθέσιμο για αγορά από το παρακάτω link.


Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι "Ζηλεύουνε τους τολμηρούς", που ερμηνεύει μαζί με τον 
Λάκη Παπαδόπουλο. 

Στίχοι - Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

Η Αντιγόνη Κατσούρη, Kυπριακής καταγωγής, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και έζησε επίσης στις Η.Π.Α. (Washington D.C) και στην Γερμανία (Tubingen). 

Aπόφοιτος της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Νομικό Τμήμα) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ασχολείται σήμερα επαγγελματικά με την Μουσική και ταυτόχρονα και με τα Νομικά (ως Δικηγόρος αρχικά και στην συνέχεια ως Συμβολαιογράφος).
Eίναι πτυχιούχος στο πιάνο, με τον βαθμό AΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, καθώς καιΔιπλωματούχος του «DIPLOMA OF LICENTIATESHIP IN PIANOFORTE» από το Πανεπιστήμιο του Thames Valley (Thames Valley University, London College of Music) με τον βαθμό AΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ και Διάκριση, και δικαίωμα χρήσης του τίτλου L.L.C.M.
Από οκτώ (8) ετών άρχισε να γράφει και να τραγουδάει τα πρώτα της τραγούδια και σε ηλικία δέκα (10) ετών παρουσιάστηκε ως «ΠΑΙΔΙ - ΘΑΥΜΑ» στην κρατική τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Ερμηνεύει διάφορα είδη μουσικής από μικρή ηλικία σε επιλεγμένες live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε μόνη είτε σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων Μάριος Τόκας, Bασίλης Παπακωνσταντίνου, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Νικολάου, Αλέξανδρος Χατζής κλπ., σε ένα ευρύ ρεπερτόριο, ελληνικό (έντεχνο, έθνικ, ποπ, ελαφρολαϊκό, παραδοσιακό) και ξένο.
Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής, ενώ ασχολήθηκε επίσης με την εκμάθηση άλλων οργάνων (ακκορντεόν, μπουζούκι), με την Αγιογραφία και την ζωγραφική, για την οποία τιμήθηκε με το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον 37ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό.
Πρίν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Ουράνιο Τόξο» (Protasis), που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τα Μ.Μ.Ε, και στην συνέχεια ακολούθησε η συμμετοχή της στο cd του Δημήτρη Μεντζέλου (Ημισκούμπρια) “O ράπερ της χρονιάς” με το τραγούδι “Α ρε πατέρα”, από την Legend, μαζί με το σχετικό videoclip (Ιούνιος 2011).
Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Ammos music η καινούρια δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο “Ένα Χαμόγελο για το Αύριο”, η οποία είναι διαθέσιμη στα μεγάλα δισκοπωλεία, αλλά και μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας www.antigonikatsouri.gr, ταυτόχρονα με το videoclip για το τραγούδι “Αποκάλυψη” που περιλαμβάνεται στο cd αυτό.

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top